Pölkky Kuusamo raihnaisena illan loppuotteluun – Gkotsis sysää  ennakkosuosikin paineita Puijolle | Koillissanomat
Pölkky Kuusamo raihnaisena illan loppuotteluun – Gkotsis sysää ennakkosuosikin paineita Puijolle | Koillissanomat

Pölkky Kuusamo avasi lentopallon pudotuspelit kahdella kotivoitolla |  Kuusamon Seutu
Pölkky Kuusamo avasi lentopallon pudotuspelit kahdella kotivoitolla | Kuusamon Seutu

Lentopallon Mestaruusliiga, Naiset • Kausi 2023 • Jakso 42 • Pölkky Kuusamo  - LiigaPloki 25.11. | Ruutu
Lentopallon Mestaruusliiga, Naiset • Kausi 2023 • Jakso 42 • Pölkky Kuusamo - LiigaPloki 25.11. | Ruutu

Pölkky Kuusamon lentopallojoukkue 2023-2024 - Pallokarhut, lentopallo

Kuusamolainen lentopalloyleisö sai viiden tähden näytelmän, mestaruus  katkolla PaKa:lle keskiviikkona: "Mestaruus olisi kruunu, ei siitä  mihinkään pääse" | Kaleva
Kuusamolainen lentopalloyleisö sai viiden tähden näytelmän, mestaruus katkolla PaKa:lle keskiviikkona: "Mestaruus olisi kruunu, ei siitä mihinkään pääse" | Kaleva

Pölkky Kuusamo sai hyvän alun kuuden ottelun joulukuulle – Yhä ensimmäistä  pistettään metsästävä JymyVolley piti avauserässä voitosta voittoon  kulkenutta kotijoukkuetta ahtaalla | Koillissanomat
Pölkky Kuusamo sai hyvän alun kuuden ottelun joulukuulle – Yhä ensimmäistä pistettään metsästävä JymyVolley piti avauserässä voitosta voittoon kulkenutta kotijoukkuetta ahtaalla | Koillissanomat

Kuusamo on enää askeleen päässä lentopallomestaruuden uusimisesta –  "Jaksoimme olla kärsivällisiä, vaikka Hämeenlinna tuli tasoihin" | Lapin  Kansa
Kuusamo on enää askeleen päässä lentopallomestaruuden uusimisesta – "Jaksoimme olla kärsivällisiä, vaikka Hämeenlinna tuli tasoihin" | Lapin Kansa

Kuusamo uusi lentopallomestaruuden ylivoimaisesti: ”Ainakin viikko  juhlitaan” - Urheilu | HS.fi
Kuusamo uusi lentopallomestaruuden ylivoimaisesti: ”Ainakin viikko juhlitaan” - Urheilu | HS.fi

Pölkky Kuusamo – Lentopallo.info

Kuusamo juhlii ensimmäistä mestaruuttaan – finaalisarjassa kaatui Kangasala  otteluvoitoin 4–3 | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Kuusamo juhlii ensimmäistä mestaruuttaan – finaalisarjassa kaatui Kangasala otteluvoitoin 4–3 | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Lentopalloa Kuusamossa - Pallokarhut, lentopallo

Pölkky Kuusamo taisteli erävoiton Challenge Cupissa – ranskalaisvastustaja  Neptunes Nantes liian kova pala purtavaksi | Koillissanomat
Pölkky Kuusamo taisteli erävoiton Challenge Cupissa – ranskalaisvastustaja Neptunes Nantes liian kova pala purtavaksi | Koillissanomat

Pölkky Kuusamo lentopallon Suomen mestari 2023 – Lentopallo.info

PÖLKKY KUUSAMO, NAISTEN MESTARUUSLIIGA - osta viralliset liput | lippu.fi

Liigakärki Pölkky Kuusamo odotetun kova Huittisissa - Lauttakylä

Kuusamo voiton päässä mestaruudesta – LP Kangasala kaatui yli kahden ja  puolen tunnin trillerin jälkeen | Yle
Kuusamo voiton päässä mestaruudesta – LP Kangasala kaatui yli kahden ja puolen tunnin trillerin jälkeen | Yle

Lentopallo | Kuusamo parempi myös toisessa finaalissa – "Teimme aina  virheen, kun ei ollut oikea hetki" | Urheilu | Hämeen Sanomat
Lentopallo | Kuusamo parempi myös toisessa finaalissa – "Teimme aina virheen, kun ei ollut oikea hetki" | Urheilu | Hämeen Sanomat

Home | CEV
Home | CEV

Kuusamo lähtee tavoittelemaan lentopallon naisten Suomen mestaruutta  runkosarjan kärkipaikalta | Yle
Kuusamo lähtee tavoittelemaan lentopallon naisten Suomen mestaruutta runkosarjan kärkipaikalta | Yle

FINAALIT 2022: Pölkky Kuusamo on naisten Suomen mestari - Mestaruusliiga